Билкова тинктура "Перфектна фигура"

Вечната тема - наднорменото тегло

Затлъстяването е тема, която е винаги на дневен ред, особено преди летния сезон. Това от своя страна е съвсем нормално, защото кой не би искал да се чувства добре в тялото си.

 

Доста хора предпочитат да следват определена хранителна програма за контролиране на теглото. Ето защо диетичните продукти, книги и услуги се превърнаха в мулти-милионна индустрия. 

Навярно всеки човек в даден момент се е подлагал на различни лишения, за да може да постигне своята “перфектна фигура”. Това е причината да има толкова много примамливи варианти за отслабване, повечето от които безполезни.

Вечната тема излишните килограми
Вечната тема излишните килограми - bilkovitinkturi.bg

 

Какво представлява Билковата тинктура ПЕРФЕКТНА ФИГУРА?

 

Билковата тинктура ПЕРФЕКТНА ФИГУРА е специфично подбрана селекция от билки, целенасочени в сигурното и безопасно и трайно поддържане на здравословно телесно тегло. 

Съдържа:

  • джинджифил корен
  • резене семе
  • глухарче лист
  • обвивки от зелено орехче 
  • и листа розмарин

Тинктурата успешно подпомага: 

  • детоксикацията на организма 
  • регулирането на метаболизма 
  • и поддържането на добра перисталтика

Важен резултат от тинктурата е трайното, без йо-йо ефект задържане на теглото в нормални граници, като в същото време спомага за разграждането на мазнините.

Отслабване с билкова тинктура "Перфектна фигура"
Отслабване с билкова тинктура "Перфектна фигура" - bilkovitinkturi.bg

 

Полезните действия от този природен продукт не свършват дотук. Билкова тинктура Перфектна Фигура действа: 

  • като антиоксидант
  • витализира организма 
  • и помага за поддържането на нормални нива на кръвна захар

“Тинктурата ПЕРФЕКТНА ФИГУРА” е предназначена за здравословно отслабване - тя подпомага разграждането на мазнините и шлаките, забързването на метаболизма и перисталтиката, но не действа апетитоподтискащо, защото не е здравословно.

*При подтискане на апетита се пропускат хранения, така организма не получава нужните въглехидрати, които да преработи в енергия и така се образуват и складират мастни депа, което води до наднормено тегло и е предпоставка за завишаване на лошият холестерол.

 Ако имате свръх апетит ще помогне за регулирането разбира се, защото връща нормалният баланс на веществата и храносмилателните ензими в организма. 
 

 

Състав на Билковата тинктура ПЕРФЕКТНА ФИГУРА?


Когато приемате каквито и да било хранителни добавки или лекарства трябва да сте наясно какво има в тях. 

*Билкова тинктура перфектна фигура е с богат изцяло билков състав
 

Джинджифил


Джинджифилът (исиот), който е включен в състава на тинктурата, е растение с парлив вкус. Вкусът и ароматът му идват от естествените масла, които съдържа. Най-важното от тях е джинджеролът. Коренът е известен с лечебните си приложения при:

  • нарушена храносмилателна и имунна система
  • възпаление на червата, стомаха и бъбреците
  • кашлица
  • настинка
  • гадене
Джинджифил в състава на билкова тинктура Перфектна фигура
Джинджифил в състава на билкова тинктура Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

 

Джинджифилът се бори успешно с храносмилателните проблеми. Пречиства организма (най-вече червата и бъбреците) от натрупаните токсини, стимулира циркулацията на кръвта, подхранва кожата.

Oрех

Следващото растение включено в състава е зелени обелки от орех. Неговите обвивки са известни с лечебните си приложения за:

  • намаляване риска от сърдечна недостатъчност
  • понижаване високите нива на холестерола
  • понижаване на стреса
  • засилване на имунитета
  • ускоряване на метаболизма
  • както и при запек
Орех в състава на билкова тинктура Перфектна фигура
Орех в състава на билкова тинктура Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

 

Считани за най-здравословните ядки, орехите са богат източник на омега-3 мастни киселини.

 

Резене

 Следващата билка, която ще благоприятства вашето здраве е резенето. То е едно от най-старите познати лечебни растения. Билката резене е известна с лечебните си приложения:

  • при проблеми с храносмилателната система
  • за облекчаване състояния при колит
  • за предотвратяване образуването на газове
Резене в състава на билкова тинктура Перфектна фигура
Резене в състава на билкова тинктура Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

 

Гухарче

Следваща в списъка с билки отговорни за ефекта на тинктурата е познатата ни билка от детството - глухарчето. Глухарчето расте из, ливади и пасища, по необработени и изоставени места, край пътища и селища. Билката е разпространена из цялата страна докъм 2600 м надморска височина. Среща се в цяла Европа. Глухарчето е известно с лечебните си приложения:

  • при чернодробни проблеми
  • при проблеми с жлъчката
  • за подобряване обмяната на веществата
Глухарче в състава на билкова тинктура Перфектна фигура
Глухарче в състава на билкова тинктура Перфектна фигура -bilkovitinkturi.bg

 

Лечебните свойства на глухарчетата се дължат на богатия химичен състав на билките и коренищата. Намалява нивата на холестерола и подобрява кръвообращението.

 

Розмарин

Последен в този букет от билки е Розмарина. Освен за паметта и концентрацията тази билка от Средиземно море подпомага добрата функция на храносмилателната система. Розмаринът е известен с лечебните си приложения при:

  • нарушения на дейността на централната нервна система
  • проблеми с концентрацията и паметта
  • нарушения свързани с ретината
Розмарин в състава на билкова тинктура Перфектна фигура
Розмарин в състава на билкова тинктура Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

Листата му се използват при ароматерапия, тъй като съединенията, които се отделят чрез парите, стимулират клетките в мозъка, отговарящи за паметта. Освен че билката има положително влияние върху паметта, тя има благоприятно въздействие върху настроението. Етеричното масло, което съдържа розмаринът, помага при проблеми на опорно-двигателния апарат. Билката има болкоуспокояващо действие и затова се използва при главоболие и болки по време на менструалния цикъл. Диуретичните свойства на маслото от розмарин са полезни за намаляване задържането на вода в организма.

 

Прием на Билкова тинктура Перфектна фигура

Билкова тинктура “ПЕРФЕКТНА ФИГУРА”, както всички останали наши тинктури, се приема перорално по 20 капки (5 ml) разтворени в чаша вода - 3 пъти на ден. Препоръчително е да се приема 10-15 мин. преди хранене.

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното /балансирано/ хранене.

Прием на билкова тинктура Перфектна фигура
Прием на билкова тинктура Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

 

30-дневна “Tерапия Перфектна фигура”

Използването на билкови продукти позволява на организма да набави всичко необходимо по напълно естествен път. 

За постигането на максимален ефект е необходимо всички активни вещества съдържащи се в билките да се натрупат в организма. Именно поради тази причина този ефективен продукт беше включен в цялостна терапия за максимален резултат. 

Билковата тинктура е включена в 30-дневната терапия “Перфектна фигура”.

Терапията съдържа 8 тинктури, покриващи приема за цял месец. По този начин се гарантира максимален резултат на мощния билков извлек.

Терапия Перфектна фигура
Терапия Перфектна фигура - bilkovitinkturi.bg

 

Най-доброто решение за перфектната фигура

Най-добрият начин е бавното, здравословно задържане на телесното тегло или отслабване, с правилната храна, редовно хранене и в нормални количества, прием на достатъчно количество вода и физическа активност, а в помощ на метаболизма винаги може да включите продукт, който обаче да е натурален, с природни съставки, за да не предизвика тип резистентност и след спирането му да загубите резултатите.

Няма защо да ви казваме колко иновативни са нашите продукти, защото в тях няма нищо ново и непознато. Всичко включено в състава им е създадено от природата, ние просто знаем как да го използваме.

Основната причина, заради, която да се спрете на нашият продукт, пред всички останали с подобна целенасоченост е, че ние на първо място гарантираме на 100%, подплатено с нужните сертификати, за качеството и натуралният произход на продукта, 100% реално влагане на описаните съставки в упоменатото количество и най-важното - ние ви предлагаме не просто "разкрасителна процедура",  а здраве, защото специално подбраната комбинация ще ви осигури превенция срещу - диабет, лош холестерол, високо кръвно, омазняване на черният дроб, костно-ставни заболявания и много много други - всички свързани с наднормено тегло. 
Наднорменото тегло е заболяване, излекувайте организма си, подарете си здраве лесно, достъпно, безопасно и здравословно - изберете билкова тинктура ПЕРФЕКТНА ФИГУРА или 30-дневния промоционален пакет - Терапия “ПЕРФЕКТНА ФИГУРА”
 

БИЛКОВА ТИНКТУРА “ПЕРФЕКТНА ФИГУРА” ➤ ВИДЕО

>