ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Използвайки нашият уебсайт, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и се съгласявате с нейните условия. Информация, която събираме: Личната информация, която сте помолени да предоставите, и причините, поради които сте помолени да я предоставите, ще ви бъдат ясни в момента, в който ви помолим да предоставите вашата лична информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и / или прикачените файлове, които можете да ни изпратите, както и всяка друга информация, която можете да изберете да предоставите. Когато се регистрирате за акаунт, ние можем да поискаме вашата информация за контакт, включително елементи като име, име на фирма, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация: Използваме информацията, която събираме по различни начини, включително за: - експлоатация и поддъръжка на нашия уебсайт; - подобряване, персонализиране и разширяване на нашият уебсайт; - анализиране как използвате нашият уеб сайт; - разработване на нови продукти, услуги, функции и функционалност; - Комуникация с вас, директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да ви предоставим актуализации и друга информация, свързана с уеб сайта, както и за маркетингови и промоционални цели; - изпращане на имейли; - намиране и предотвратяване на измами; Регистрационни файлове: Билкови тинктури следва стандартна процедура за използване на регистрационните файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато посещават уебсайтове.

Всички хостинг компании правят това като част от анализа на хостинг услуги. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), печат за дата и час, препращащи / изходни страници и евентуално броя на кликванията. Те не са свързани с никаква информация, която може да ви идентифицира лично. Целта на информацията е да анализира тенденциите, да администрира сайта, да проследява движението на потребителите на уебсайта и да събира демографска информация.