ЗА НАС

Фирма "Терис 2018" ЕООД е Българска компания, чиято мисия е да възвърне здравето във всеки един дом с помощта изцяло на натурални, билкови продукти, така както се е правило още от древни времена. Тогава, когато не е имало хапчета и хирурзи, а хората са били здрави духовно и физически. Времената - доказателства, че не всеки сезон "носи" болест и съществува живот, без толкова чести боледувания.

Следвайки хилядолетните традиции по българските земи, ние събрахме най-доброто от двата свята: древното познание и съвременната фармация.

Билковите тинктури произведени от “Терис 2018“ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.

Билките на които се доверяваме

Билките съдържат различни активни вещества, които са в основата на лечебните им способности. Използваните в рецептите билки са само български, внимателно подбрани по количество и състав на активните вещества.

Те са диворастящи (не се обработват химически), типични за България. Районите, от където се събират билките, проверено и гарантирано са предпазени от токсични и други замърсявания. Сушат се естествено, което гарантира максимално запазване на лечебните им качества, ефективност и свойства.

билките на които се доверяваме

нАШИТЕ ПРОДУКТИ

Ние предлагаме богата гама от тинктури, които сме комбинирали в 9 категории, обхващащи здравословни проблеми, засягащи основните органи и системи на човешкия организъм.

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността. Могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар.

Те не са лекарствени продукти!

Курс за здравето и билките в едно - юли 2023

Златна фирма - 2022

Билкови тинктури "Терис" получават приз и награден плакет "Златна фирма" за 2022г.

Наградата се присъжда на продукти, доказали качеството и ефективността си, както и лечебното действие изцяло благодарение на натуралният си произход, с вложени сертифицирани български билки, отгледани със специални грижи в изключително чиста среда.

Избора за наградата е базиран на мнения и впечатления споделени от доволни, независими клиенти!

Лауреат в проекта Златна фирма 2022
Разбери повече за нас, свали презентацията.

(Свали на презентацията)
Силата на природата, превърната в сила на здравето