ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е връзката между ирисовата диагностика и билките?

Ирисовата диагностика използва билколечението като начин за трайно отстраняване на диагностицираните здравословни проблеми.

Колко време трябва да се приемат билковите тинктури, за да е ефективно лечението?

За всеки организъм е строго специфично. Билковите тинктури на фирма \"Терис 2018\" ЕООД, са така разработени, че ефектът да е максимално бърз върху организма. При по-силни или млади организми еднократен прием е достатъчен, при хронифицирали заболявания понякога са нужни месеци до постигане на краен резултат.

Билковите продукти трайно ли лекуват заболяването?

Да, ефекта от лечението е траен, защото чрез преглед по ирисова диагностика се установява причината за заболяването, не се поставя диагноза спрямо оплаквания или последствия, съответно, когато се излекува причината, няма да се появи отново и следствието.

Наистина ли с билкови тинктури можем да се отървем от химическите хапчета за високо кръвно за цял живот?

100 от 100 от пациентите, на които е предписано правилното заместващо билколечение, поетапно намалят дозата на химическите лекарства за хипертония и след време тотално ги спират.

Възможно ли е само с билкови тинктури да се излекуват болести, за които се твърди, че могат да се премахнат само оперативно?

Абсолютно възможно е! В професионалният опит на ирисолог Сулева, през годините случаите на излекувани с билки - миоми, кисти, камъни в бъбреците и жлъчката, възелчета на щитовидна жлеза, дивертикули и налепи по дебелото черво, разширени вени, хемороиди и др. подобни, заклеймени за под скалпела заболявания, са вече хиляди.

Кабинет Ирисова диагностика
тел:0895180728